Posledné týždne máme možnosť zažívať nevídaný nápor návštevníkov, ktorý prišli objavovať krásy hornej časti bebravskej doliny vrátane nášho náučného chodníka. S tým je spojený zvýšený pohyb motorových vozidiel a potreba nájdenia vhodného miesta na parkovanie.

Aby sme Vám uľahčili situáciu a hneď od prvých minút po vystúpení ste sa mohli sústrediť na okolité krásy, prinášame Vám nasledovnú ilustráciu, kde je vhodné parkovanie Vašich áut.

Budeme Vám veľmi povďační, keď budete využívať na parkovanie voľnú verejnú plochu pred Obecným úradom Čierna Lehota ako I. variant parkovania. Ako II. variant za vhodných meteorologických podmienok, aby sa nepoškodila lúka, máte možnosť využiť málo využívané futbalové ihrisko v dolnej časti obce.

Ďakujeme, že rešpektujete súkromie obyvateľov, chatárov a chalupárov v obci a neparkujete na našich udržiavaných lúkach, či trávnikoch.

Zvýšený počet nevhodne zaparkovaných áut spôsobuje komplikácie nielen vodičom autobusov, či ostatným účastníkom dopravy, ale hlavne prírode a vlastníkom pozemkov, na ktorých ste sa rozhodli zanechať svoje auto.